Курка із шавлією «У лопухах»
- Стегно куряче 5 шт.
- Шавлія (листочки) 15 шт.
- Сік лимонний 3 ст.л.
- Олія оливкова 0.5 скл.
- Масло вершкове 30 г
- Картопля 200 г
- Перець чорний (мелений)
- Перець чилі (мелений)
- Сіль
Курячі стегенця промити, обсушити серветкою, викласти у миску і залити оливковою олією.
Додати лимонний сік.
Листя шавлії промити.
Додати до курки і перемішати, щоб стегенця були з усіх боків обмазані маринадом. Закрити кришкою і залишити маринуватися на півгодини.
Вийняти із маринаду шавлію і залишити на окремій тарілці.
У глибокій сковороді або чавунній каструлі розтопити вершкове масло і перекласти туди курку. Посолити і поперчити. Обсмажити стегенця з обох сторін близько 20 хвилин на середньому вогні.
Додати шавлію із маринаду, зменшити вогонь і тушкувати під кришкою ще 15-20 хвилин до повної готовності птиці.
Для гарніру відварити дрібну картоплю. Розрізати кожну картоплину навпіл і обсмажити на оливковій олії до рум'яної скоринки. Зверху посипати меленим перцем чилі.
Викласти стегенця на тарілку разом із гарніром.
Простые рецепты - рождественская выпечка рецепты. Рецепты здоровой выпечки.
Проблеме с печенью не бывать: печень рецепт. Рецепты Приготовления.
Окрошка на воде с майонезом и лимонкойВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
recepti.biz Американский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter