Курка із секретом
- Курка 1.5 кг
- Грудка свиняча копчена 100 г
- Зелень кінзи 1 пуч.
- Зелень петрушки 1 пуч.
- Зелень кропу 1 пуч.
- Часник 3 зуб.
- Масло вершкове 100 г
- Лимон 1 шт.
- Картопля 1 кг
- Олія
- Сіль
- Перець чорний
Дрібно нарізати бекон, нарубати всю зелень, подрібнити часник. Розм'якшене вершкове масло розтерти із сіллю, перцем, зеленню, часником та беконом.
Курку посолити, поперчити. Обережно відокремити шкіру від курки, і акуратно заповнити фаршем між м'ясом і шкірою. Краї сколоти зубочисткою. У середину курки покласти лимон, розрізаний на 4 частини. Змастити тушку оливковою олією.
Деко змастити оливковою олією, покласти на нього курку.
Картоплю порізати кружечками, скропити оливковою олією, посолити, укласти навколо курки. Запікати у розігрітій духовці до 180-200 градусів близько години.
Как приготовить летний салат: рецепт салат охотничий.
Книга Рецептов Для Мультиварки: кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты с малиной.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт маргариты пиццы. Доставка Имперских Блюд.
Психолог лариса ренарТимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе. Информация о психологе
Кофеварка эспрессо. Эспрессо кофейня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter