Курка із різнобарвною паприкою

ДРУГІ СТРАВИ
787 Курка із різнобарвною паприкою
Фото - Курка із різнобарвною паприкою
інгредієнти:
  • Курка 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Олія 2 ст.л.
  • Паприка солодка (різнокольорова) 4 шт.
  • Пепероні 1 шт.
  • Оливки 8 шт.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Бульйон (курячий із кубика) 200 мл
  • Вино біле сухе 125 мл
  • Масло вершкове 20 г
  • Зелень

Курка з різнобарвною паприкою інгредієнти

Курку порізати на шматки, обсмажити в оливковій олії кілька хвилин. Викласти на тарілку.

Цибулю, часник і пепероні порізати шматочками.

Паприку смужками.

Оливки кружечками.

Курка з різнобарвною паприкою До оливковій олії (від обсмажування курки) додати вершкове масло і спасерувати всі підготовлені овочі 5 хвилин.

Додати бульйон, вино, довести до кипіння і додати курку.

Далі можна запікати у сковороді, закривши кришкою.

Або перекласти все у форму із кришкою, додати зелень (петрушку, естрагон, кріп) і поставити у гарячу духовку.

Запікати 40 хвилин при 200°С.

фото Курка з різнобарвною паприкою

 

Рецепты украшения для тортовРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты Мультиварка Пошагово: рецепты пошагово с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter