Курка із різнобарвною паприкою
778
інгредієнти:
- Курка 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Олія 2 ст.л.
- Паприка солодка (різнокольорова) 4 шт.
- Пепероні 1 шт.
- Оливки 8 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Бульйон (курячий із кубика) 200 мл
- Вино біле сухе 125 мл
- Масло вершкове 20 г
- Зелень
Курку порізати на шматки, обсмажити в оливковій олії кілька хвилин. Викласти на тарілку.
Цибулю, часник і пепероні порізати шматочками.
Паприку смужками.
Оливки кружечками.
До оливковій олії (від обсмажування курки) додати вершкове масло і спасерувати всі підготовлені овочі 5 хвилин.
Додати бульйон, вино, довести до кипіння і додати курку.
Далі можна запікати у сковороді, закривши кришкою.
Або перекласти все у форму із кришкою, додати зелень (петрушку, естрагон, кріп) і поставити у гарячу духовку.
Запікати 40 хвилин при 200°С.
Рецепты украшения для тортовРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты Мультиварка Пошагово: рецепты пошагово с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі