Курка із рисом по-південному

ДРУГІ СТРАВИ
731 Курка із рисом по-південному
Фото - Курка із рисом по-південному
інгредієнти:
  • Курка 1 кг
  • Рис 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарcький (червоний і зелений) 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Бульйон курячий 2 скл.
  • Печериці 200 г
  • Помідор 3 шт.
  • Петрушка (зелень) 1 пуч.
  • Томатна паста (кетчуп) 2 ст.л.
  • Куркума
  • Сіль
  • Перець

Якщо використовувати курку - розрізати на 6 порційних шматків. Якщо стегенця - розділити. М'ясо посолити, поперчити і обсмажити на олії до золотистої скоринки.

Цибулю порубати кубиками, часник подрібнити, болгарський перець нашаткувати соломкою. Всі овочі обсмажити на олії хвилин 8. 

Додати до овочів рис і бульйон, варити хвилини 3. 

Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, видалити насіння, м'якоть нарізати кубиками.

Петрушку порубати. Печериці нарізати пластинками. 

До рису додати помідори, петрушку, гриби, томатну пасту, куркуму, сіль і перець.

Перекласти рис із овочами у форму для запікання, зверху укласти обсмажену курку. Закрити кришкою. 

Поставити у духовку на 40 хвилин при 180 градусах. 

 

Салат з селери морквиУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на

рецепт Холодные закуски салаты

Доставка готовой еды на неделю: печенье из творога розочки. Купить Печенье.

http://recepti.biz.ua рецепт медовика

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter