Курка із рисом по-південному
- Курка 1 кг
- Рис 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарcький (червоний і зелений) 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Бульйон курячий 2 скл.
- Печериці 200 г
- Помідор 3 шт.
- Петрушка (зелень) 1 пуч.
- Томатна паста (кетчуп) 2 ст.л.
- Куркума
- Сіль
- Перець
Якщо використовувати курку - розрізати на 6 порційних шматків. Якщо стегенця - розділити. М'ясо посолити, поперчити і обсмажити на олії до золотистої скоринки.
Цибулю порубати кубиками, часник подрібнити, болгарський перець нашаткувати соломкою. Всі овочі обсмажити на олії хвилин 8.
Додати до овочів рис і бульйон, варити хвилини 3.
Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, видалити насіння, м'якоть нарізати кубиками.
Петрушку порубати. Печериці нарізати пластинками.
До рису додати помідори, петрушку, гриби, томатну пасту, куркуму, сіль і перець.
Перекласти рис із овочами у форму для запікання, зверху укласти обсмажену курку. Закрити кришкою.
Поставити у духовку на 40 хвилин при 180 градусах.
Салат з селери морквиУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
рецепт Холодные закуски салаты
Доставка готовой еды на неделю: печенье из творога розочки. Купить Печенье.
http://recepti.biz.ua рецепт медовика
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter