Курка із рисом по-кубинськи
- Курка (стегно) 1 кг
- Сік лимонний (лимонна кислота) 4 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Помідор (томатна паста) 3 шт.
- Спеції
- Рис 1 скл.
- Вино біле сухе 4 ст.л.
- Горошок зелений 0.5 бан.
- Паприка маринована
- Бульйон
Курку або стегенця розділити на 6-8 частин, натерти сіллю, лимонним соком та різаними часточками часнику.
Почистити цибулю, паприку, помідори, нарізати тонко (краще на тертці). Обсмажити на олії цибулю і паприку, потім додати помідори (томатну пасту).
Через 5 хвилин додати курку і тушкувати майже до готовності (хвилин 20).
Потім курочку вийняти, додати у каструлю біле вино, 1 склянку бульйону (або води) і 1 склянку рідини від горошку + рідина від маринованого перцю (приблизно 2/3 від горошку і 1/3 від перцю). Засипати чистий рис, перемішати і зверху укласти шматки курки. Тушкувати до готовності рису, не перемішуючи. Посолити і поперчити.
Коли рис буде готовий, плиту відключити, викласти на тарілку курку, а рис змішати із горошком.
Викласти до м'яса і прикрасити маринованим перцем.
Купить кондитерку - торт дитячий на день народження. Топперы для тортов.
Как приготовить вкусный шашлык: сирник рецепти фото. Вкусные рецепты с фото.
www.recepti.biz.ua микроволновка рецепты приготовления
Кухни американский стиль recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter