Курка із рисом «Пітерська»

ДРУГІ СТРАВИ
656 Курка із рисом «Пітерська»
Фото - Курка із рисом «Пітерська»
інгредієнти:
  • Курка 800 г
  • Рис 300 г
  • Сіль
  • Спеції
  • Майонез 1 ст.л.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Зелень

Курка з рисом «Пітерська» інгредієнти Курку покласти у контейнер для харчових продуктів. Додати спеції, ложку оливкової олії, ложку майонезу, зелень і сіль. Закрити контейнер, потрусити і поставити у холодильник. Такий контейнер може зберігатися до трьох днів. Вона маринується і через півгодини можна використовувати.

Курка з рисом «Пітерська» Підготувати рис. Ретельно промити у холодній воді. Духовку нагріти до 210 градусів. Викласти рис у ємність для запікання. На рис налити окропу стільки, щоб накрити рис.

фото Курка з рисом «Пітерська» На підготовлений рис викласти курку. В ідеалі вона повинна повністю закрити рис, накрити кришкою і в духовку на 1 годину 20 хвилин.

Курка з рисом «Пітерська» Курка

Рецепт ужина на скорую руку с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter