Курка із рисом «Пітерська»
656
інгредієнти:
- Курка 800 г
- Рис 300 г
- Сіль
- Спеції
- Майонез 1 ст.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Зелень
Курку покласти у контейнер для харчових продуктів. Додати спеції, ложку оливкової олії, ложку майонезу, зелень і сіль. Закрити контейнер, потрусити і поставити у холодильник. Такий контейнер може зберігатися до трьох днів. Вона маринується і через півгодини можна використовувати.
Підготувати рис. Ретельно промити у холодній воді. Духовку нагріти до 210 градусів. Викласти рис у ємність для запікання. На рис налити окропу стільки, щоб накрити рис.
На підготовлений рис викласти курку. В ідеалі вона повинна повністю закрити рис, накрити кришкою і в духовку на 1 годину 20 хвилин.
Рецепт ужина на скорую руку с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі