Курка із рисом, болгарським перцем та черрі
- Курка 300 г
- Рис 1 скл.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Помідор черрі
Охолоджену курку помити, посолити, поперчити, додати спеції (базилік). Поставити у мікрохвильову піч на 15 хвилин у мисці для мікрохвильовки із кришкою.
Перець можна покласти разом із куркою на 2 хвилини. Потім дістати і очистити від плівки.
Рис відварити у невеликій кількості води, щоб він став розсипчастим Посолити і варити, не відкриваючи кришку, 20 хвилин. Залишити на малому вогні ще на 10 хв.
У рис додати жир, який витопився із курки, дрібно порізаний болгарський перець, куркуму. Прикрасити помідорами черрі.
Начинки для мясной пиццы. Оригинальные начинки для пиццы.
Куриный рулет с омлетом. Куриный рулет Фантазия.
Рецепт приготовления салата сельдь по шубой. Рецепт приготовления шубы с селедкой.
recepti.biz.ua Коронный рецепт блинов от Юлии Высоцкой
Каллы из мастики фотокаллы из мастики
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter