Курка із персиками та м'ятою "Сьоме небо"
- Грудка куряча 350 г
- Персик 2 шт.
- Вершки 250 мл
- М´ята свіжа
- Горіхи волоські 2 ст.л.
- Імбир мелений 1 ч.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Олія оливкова
Один із двох персиків порізати на дольки.
Подрібнити волоські горіхи.
Промити м'яту й розібрати на листочки.
У кожному шматку м'яса із вузького боку зробити глибоку (але не наскрізну) "кишеню", потім зробити такий же, тільки широкий "конвертик" зверху, зрізуючи максимально тонкий шар. Головне - не прорізати нічого наскрізь.
У верхні "кишеньки" покласти листочки м'яти.
Глибокі внутрішні "кишені" щільно набити часточками персика, обкачаними у товчених горіхах.
Нафаршировані грудки посолити, поперчити і обмазати з усіх сторін шматочком вершкового масла для того, щоб вони рівномірно підсмажилися.
Перекласти курку на розпечену сковороду з невеликою кількістю рослинної олії і обсмажити на сильному вогні, періодично перевертаючи.
Приготувати соус. Нарізати на середні шматочки другий персик. Викласти його на сковорідку, посипати меленим імбиром, залити вершками і увімкнути середній вогонь.
Через кілька хвилин вершки закиплять, а курочка добре присмажиться з усіх сторін. У цей момент вогонь під куркою зменшити до середнього, а під соусом вимкнути взагалі. Обидві сковорідки накрити кришками і зачекати хвилин 20.
Викласти курку на тарілку і полити зверху соусом. Прикрасити.
Рецепты для пароварки, вкусно: салати з фото рецепти.
Рецепт салат охотничийИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Торт дитячий на день народженняИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Тутсалати з крабовими паличками рецепти
Рецепт: Майонез домашний. Рецепт домашнего приготовления майонеза.
recepti.biz.ua сайт кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter