Курка із овочами та соусом

ДРУГІ СТРАВИ
718 Курка із овочами та соусом
Фото - Курка із овочами та соусом
інгредієнти:
  • Філе куряче 800 г
  • Морква 2 шт.
  • Пастернак (корінь) 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 3 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Кориця (паличка) 0.5 шт.
  • Олія рослинна
  • Вода (гаряча) 0.5 л
  • Перець чилі 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Сіль

Курка з овочами та соусом «Пірі-пири» інгредієнти

Курка з овочами та соусом «Пірі-пири» Приготувати соус: із лимона у невелику каструльку вичавити сік, болгарський перець порізати чвертькільцями, чилі - півкільцями і покласти у каструльку із лимонним соком. Туди ж додати і лимонну цедру. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати хвилин 10-15 (перець повинен стати м'яким).

фото Курка з овочами та соусом «Пірі-пири» Перцево-лимонну масу подрібнити у блендері до стану пюре, додати дрібку солі і столову ложку оливкової олії. Перемішати, перекласти у скляну банку зі щільно кришкою і поставити у холодильник настоюватися мінімум на 5 днів. Готовий соус зберігається теж у холодильнику.

Курка з овочами та соусом «Пірі-пири» Філе куряче Коли соус настоїться, приступити до приготування курки.

Філе порізати на великі шматки. Моркву і корінь пастернаку нарізати соломкою, помідори - невеликими кубиками, солодкий перець - четвертинками кілець, цибулю - півкільцями.

Курка з овочами та соусом «Пірі-пири» Морква У сотейнику (або дуже глибокій сковороді) нагріти олію й обсмажити шматочки курки на великому вогні з усіх сторін. Це займе всього кілька хвилин. До курки додати цибулю, пастернак, моркву, помідори і половину палички кориці. Налити у сковороду із куркою та овочами півлітра гарячої води, посолити. Довести до кипіння, додати 1 столову ложку соусу, перемішати і накрити кришкою. На невеликому вогні тушкувати 30 хвилин. Через 30 хвилин додати порізаний солодкий перець, накрити кришкою і тушкувати ще півгодини.

Курка з овочами та соусом «Пірі-пири» Пастернак Готову курку із овочами вийняти із рідини шумівкою і перекласти в іншу посудину, корицю викинути.

У залишену у сковорідці рідину додати 1-2 столових ложки соусу. На великому вогні довести соус до кипіння і варити, доки він не зменшиться в обсязі на третину. Соус подавати окремо.

Курка з овочами та соусом «Пірі-пири» Цибуля ріпчаста 

http://recepti.biz.uaПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Икра вяленая: оладьи из рыбной икры. Рыбная Икра - Цены на Рынке.

Блюда - Серий: 226 - рецепты первых блюд с фото.

фото рецепты новогодних блюд

Салаты из яблок на зиму рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter