Курка із овочами по-китайськи
- Грудка куряча 4 шт.
- Перець болгарський (зелений) 1 шт.
- Огірок 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна
- Порошок чилі 0.25 ч.л.
- Соус соєвий
- Мед
- Цибуля зелена 6 шт.
Огірки порізати уздовж довгими смужками шириною не більше 5 мм. Покласти у дуршлак, присипати сіллю і залишити хвилин на 10-12. Потім ретельно промити, віджати і обсушити на паперових рушниках.
Перець порізати уздовж тонкими смужками.
Цибулю порізати по діагоналі довгими шматочками.
Курячі грудки нарізати довгими смужками.
На розігрітій у великій сковороді олії обсмажити перець близько 30 секунд. Додати смужки курки і смажити, помішуючи, доки курка не просмажиться.
Додати огірки, дрібно порубаний часник. Смажити ще 30 секунд.
Додати цибулю, решту складових - порошок чилі, соєвий соус, бульйон, мед.
Все смажити ще близько хвилини. Подавати відразу ж.
Подавати із рисом.
Вкуснейшие рецепты тут: рогалики рецепты с фото.
www.recepti.biz.uaначинки на пиццу
Салаты с ананасом - мясные салаты с ананасом.
Готовим дома. Рецепты с фото - рецепты пудингов для детей. Рецепт Запеканки В Мультиварке.
Рецепты вкусных простых салатов тут
Кулинарные рецепты от Tramontina: ореховая паста рецепт. Рецепты Приготовления.
Майонез за 1 минутуПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter