Курка із овочами
- Філе куряче 200 г
- Кабачок 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Олія
- Зелень (кріп, петрушка)
- Сіль
- Перець
- Вершки 100 г
- Сир твердий 100 г
- Борошно 1 ст.л.
Куряче філе помити, очистити від плівки, обсушити, нарізати невеликими шматочками і злегка обсмажити.
Кабачки помити, нарізати кубиками і злегка обсмажити.
Цибулю очистити, нарізати півкільцями і обсмажити.
Моркву почистити і нарізати кружечками.
Помідори помити, видалити хвостики і нарізати кружечками.
Зелень помити, струснути зайву воду і дрібно нарізати.
Укласти всі інгредієнти у вогнетривку посудину шарами.
Кабачки.
Морква.
Цибуля.
Помідори.
Зелень.
Куряче філе.
Зелень.
Помідори.
Цибуля.
Морква.
Кабачок.
Шари посолити.
Приготувати соус.
Сир натерти на крупній тертці.
Вершки змішати із борошном, сиром, сіллю, перцем і ретельно перемішати, щоб не було борошняних грудок.
Залити овочі.
Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
Соус из хрена. Говяжьи языки с соусом из хрена.
Готовим со вкусом - салат черепаха с фото.
Приготовь заварные пирожные дома: рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Польская кухня Оля. Первые блюда Польской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter