Курка із овочами

ДРУГІ СТРАВИ
693 Курка із овочами
Фото - Курка із овочами
інгредієнти:
  • Філе куряче 200 г
  • Кабачок 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Олія
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Сіль
  • Перець
  • Вершки 100 г
  • Сир твердий 100 г
  • Борошно 1 ст.л.

Курка з овочами інгредієнти Куряче філе помити, очистити від плівки, обсушити, нарізати невеликими шматочками і злегка обсмажити.

Курка з овочами Кабачки помити, нарізати кубиками і злегка обсмажити.

фото Курка з овочами Цибулю очистити, нарізати півкільцями і обсмажити.

Курка з овочами Курячого філе Моркву почистити і нарізати кружечками.

Курка з овочами Кабачки Помідори помити, видалити хвостики і нарізати кружечками.

Курка з овочами Моркви Зелень помити, струснути зайву воду і дрібно нарізати.

Курка з овочами Цибулина велика Укласти всі інгредієнти у вогнетривку посудину шарами.

Кабачки.

Морква.

Цибуля.

Помідори.

Зелень.

Куряче філе.

Зелень.

Помідори.

Цибуля.

Морква.

Кабачок.

Шари посолити.

Курка з овочами Помідора Приготувати соус.

Сир натерти на крупній тертці.

Вершки змішати із борошном, сиром, сіллю, перцем і ретельно перемішати, щоб не було борошняних грудок.

Залити овочі.

Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин. 

 

Соус из хрена. Говяжьи языки с соусом из хрена.

Готовим со вкусом - салат черепаха с фото.

Приготовь заварные пирожные дома: рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Польская кухня Оля. Первые блюда Польской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter