Курка із морквою по-корейськи
- Філе куряче 600 г
- Морква 400 г
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Крохмаль 4 ст.л.
- Олія 4 ст.л.
- Оцет (яблучний) 2 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Глутамат натрію 0.5 ч.л.
- Водa 1 скл.
- Сіль 0.5 ч.л.
Моркву порізати кубиками і обсмажити 10 хв у 2 ст. л. олії. Перекласти зі сковороди у чашку. Курку нарізати кубиками, перемішати із соєвим соусом, перцем, роздавленим часником і крохмалем. Добре розмішану і отриману кашку покласти на розігріту сковороду, додавши залишену олію. Обсмажити 15 хв, постійно помішуючи, щоб шматочки розділилися. Додати смажену моркву, 1 скл. води, яблучний оцет, цукор, глутамат і сіль, дати прокипіти 5 хв.
Рецепты рождественской выпечкиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кексы и маффины рецептыКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Рецепт борща украинскогоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты блюд из рыбы. Всегда круглосуточно. Мечта.
Праздничный новогодний салат рецепт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter