Курка із морквою по-корейськи

ДРУГІ СТРАВИ
605 Курка із морквою по-корейськи
Фото - Курка із морквою по-корейськи
інгредієнти:
  • Філе куряче 600 г
  • Морква 400 г
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Крохмаль 4 ст.л.
  • Олія 4 ст.л.
  • Оцет (яблучний) 2 ст.л.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Глутамат натрію 0.5 ч.л.
  • Водa 1 скл.
  • Сіль 0.5 ч.л.

Моркву порізати кубиками і обсмажити 10 хв у 2 ст. л. олії. Перекласти зі сковороди у чашку. Курку нарізати кубиками, перемішати із соєвим соусом, перцем, роздавленим часником і крохмалем. Добре розмішану і отриману кашку покласти на розігріту сковороду, додавши залишену олію. Обсмажити 15 хв, постійно помішуючи, щоб шматочки розділилися. Додати смажену моркву, 1 скл. води, яблучний оцет, цукор, глутамат і сіль, дати прокипіти 5 хв.

Рецепты рождественской выпечкиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кексы и маффины рецептыКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто

Рецепт борща украинскогоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепты блюд из рыбы. Всегда круглосуточно. Мечта.

Праздничный новогодний салат рецепт здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter