Курка із мигдалем та нутом

ДРУГІ СТРАВИ
598 Курка із мигдалем та нутом
Фото - Курка із мигдалем та нутом
інгредієнти:
  • М´ясо (курка) 1.5 кг
  • Мигдаль (очищений) 1 скл.
  • Нут (відварений) 800 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Масло топлене (оливкова олія) 3 ст.л.
  • Імбир (порошок) 1 ч.л.
  • Куркума (порошок) 0.25 ч.л.
  • Кориця (паличка) 1 шт.
  • Бульйон (курячий або вода) 1.5 скл.
  • Спеції (сіль, мелений чорний перець)
  • Сік лимонний 3 ст.л.
  • Петрушка 4 ст.л.

Курка з мигдалем і нутом - Chicken K'dra інгредієнти Горох замочити, потім відварити до готовності. Обов'язково зняти із гороху шкірку.

 

Курка з мигдалем і нутом - Chicken K'dra Цибулю нарізати тонкими кільцями.

У товстостінній каструлі або сковороді розігріти 2 ст. л. масла і спасерувати цибулю до м'якості.

фото Курка з мигдалем і нутом - Chicken K'dra Потім додати імбир, куркуму і корицю, пасерувати ще одну хвилину.

Курка з мигдалем і нутом - Chicken K'dra М'ясо Потім додати у сковороду курку і тушкувати 2-3 хвилини, щоб курка покрилася спеціями, але не засмажилася.

 

Курка з мигдалем і нутом - Chicken K'dra Мигдаль Потім додати у сковороду 1,5 склянки бульйону або води.

Курка з мигдалем і нутом - Chicken K'dra Нут Додати мигдаль, сіль і перець.

Мигдаль краще попередньо обсмажити у сковорідці без масла, а потім додати до курки.

Курка з мигдалем і нутом - Chicken K'dra Цибуля ріпчаста Довести рідину до кипіння, накрити каструлю кришкою, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати 30-40 хвилин, або доки курка не стане м'якою.

Курка з мигдалем і нутом - Chicken K'dra Масло топлене Коли курка буде готова, додати у каструлю із куркою очищений нут і петрушку, тушкувати ще 10-15 хвилин. Після закінчення цього часу перекласти курку на тарілку.

Курка з мигдалем і нутом - Chicken K'dra Імбир В іншій сковороді розігріти 1 столову ложку олії. Обсмажити курку до золотистого кольору із обох сторін.

Курка з мигдалем і нутом - Chicken K'dra Куркума Збільшити вогонь під каструлею із соусом і довести соус до кипіння. Тримати соус на вогні, щоб він загус, 8-10 хвилин.

Коли соус увариться, повернути обсмажену курку у каструлю і прогріти.

Полити готову курку лимонним соком, посипати петрушкою і подати до столу.

Рецепт торта из тыквыКулинарные рецепты. Рецепты и советы

http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Экзотический торт: рецепт торта бисквит с фруктами. Рецепт Бисквита В Мультиварке.

Салат с Курицей и корейской морковьюКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

Салат из морепродуктов рецепт http://recepti.biz.ua

Грили настольные электрические: приготовление блюд на электрогриле. Купить Электрогриль.

эспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter