Курка із медом та сіллю
- Мед (рідкий) 1 ст.л.
- Перець чорний мелений
- Гомілка куряча 10 шт.
- Сіль морська 1.5 ст.л.
- Борошно кукурудзяне 0.25 скл.
У киплячу воду занурити курячі ніжки, проварити 1 хвилину і вимкнути вогонь. Каструлю закрити кришкою і залишити курку в окропі на 8-10 хвилин. Потім вийняти ніжки з окропу і дати охолонути.
Приготувати маринад.
Змішати сіль і перець, додати кукурудзяне борошно, мед і 3 столові ложки води. Все добре перемішати до стану пасти.
Остиглі ніжки вмочити у соус.
Викласти в окрему тарілку в один шар, накрити плівкою і поставити в холодильник на 1 годину. Соус повинен висохнути.
У сковороду налити олію, нагріти на середньому вогні і всипати сухі хлібні крихти, обсмажити курочку з усіх боків до золотистого кольору.
Перед подачею знову посипати курочку крупною сіллю.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт праздничных блюд. Рецепты для пароварки, вкусно.
Эксклюзивные торты на заказ - новые рецепты тортов с фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter