Курка із медом та чорносливом
- Курка 1 шт.
- Мед
- Чорнослив 300 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Курку помити, обсушити серветкою.
Обмазати зсередини сіллю і нафарширувати чорносливом (чорнослив попередньо замочити на 15 хв).
Отвір у курці заколоти зубочистками.
Зверху курку обмазати сіллю, перцем і медом.
Викласти на змащене олією деко і випікати до готовності (близько 1,5-2 години) періодично поливаючи курку соком, що утворився.
Мультиварка Philips: суп чанахи рецепт. Рецепты супов и бульонов с фото.
Киевский торт мороженного рецепт. Рецепт торт Киевский.
Рецепты Для Мультиварки - слоеный пирог с фруктами. Рецепты с малиной.
Кулинарные рецепты с пошаговыми фотографиями. Скачать кулинарные рецепты с фотографией.
Что подарить коллеге на Рождество: рецепты блюда на рождество.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт торта медовик или баня. Рецепты крема для торта медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter