Курка із лимоном
- Курка 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Бекон 100 г
- Часник 2 зуб.
- Кмин 1 ч.л.
- Картопля
- Селера коренева 1 шт.
- Сіль
- Перець (мелений)
Часник, цедру лимона, бекон порізати на шматочки і змішати із м'яким вершковим маслом і кмином, у курки рукою акуратно відокремити шкірку від грудки, і начинити маслом.
Лимон порізати і начинити курку. Картоплю почистити, відварити 5-10 хвилин, корінь селери почистити і порізати приблизно як картоплю.
Змішати картоплю і селеру, покласти курку на деко, запікати у духовці 2 години при температурі 200-210 градусів.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: смачна кутя рецепт.
Купить мицелий: салаты из жареных грибов.
recepti.biz Картошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт мясо с черносливом в духовке. Духовой шкаф Beko.
Рецепты Десертов: французские десерты рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
Карл шумахер рецептыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
ТутХолодные и горячие закуски, соусы, пицца и др
Good-cook кулинарный сайт. Рейтинг кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter