Курка із креветками
- Філе куряче 500 г
- Креветки (очищені) 500 г
- Перець солодкий 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Паростки (сої свіжі, бобів) 200 г
- Помідор 2 шт.
- Соєвий соус
- Вино біле напівсолодке 2 ст.л.
- Карі (порошок) 2 ст.л.
- Олія соняшникова
- Спеції (сіль, перець мелений чорний чи суміш перців)
- Цукор
Нарізати філе курки невеликими шматочками. Змішати із креветками, залити вином і соєвим соусом, залишити маринуватися у холодильнику хвилин 15-20.
Промити і очистити перець і цибулю. Помідори очистити від шкірки.
Нарізати цибулю і перець півкільцями, помідори кубиками.
Промити паростки сої, трохи ламаючи їх, щоб вийшли не дуже довгі частини. Висушити.
На нагріту сковороду налити олію і обсмажити курку із креветками (без маринаду).
Коли курочка побіліє, додати маринад і тушкувати ще 5 хвилин.
На іншій сковороді обсмажити цибулю хвилини 2, додати перець, паростки, помідори (можна додати часник). Тушкувати хвилин 5. Додати до овочів креветки з куркою. Ретельно перемішати. Додати карі, сіль, перець, цукор, ще раз перемішати і тушкувати під кришкою ще 5 хвилин.
Рецепты заправок для салатов: салат з маринованих опеньок. Потрясающе вкусный салат.
Готовим со вкусом: французские салаты рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter