Курка із картоплею запечена у рукаві
- Курка 1.5 кг
- Картопля 9 шт.
- Спеції
- Сіль
Тушку курки посолити, обсипати різними приправами і часником. Залишити години на 3 маринуватися.
Картоплю очистити і нарізати на невеликі шматки. Посолити.
Скласти картоплю у рукав. На картоплю розмістити курку. Рукав покласти на деко або у форму. У розігріту духовку до 200°С відправити рукав на 1 год 25 хв.
Щоб курочка була із засмаженою скоринкою, потрібно відкрити рукав і дати курочці трохи (15-20 хв) запектися.
Готовим со вкусом: салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты на праздничный стол.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты выпечки пасхи. Рецепт пасха кулич.
Рецепт блюд праздничного стола. Праздничные кулинарные рецепты вторые блюда.
Окорочка в майонезеКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Кухня STOLLINE. Недорого - украинская кухня. Консервы тм Tushe.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter