Курка із картоплею та цибулею "Апетитна"
- Стегно куряче 2 кг
- Картопля 2.5 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Олія оливкова
- Вода (кип´ячена)
- Перець
- Сіль
- Часник
- Масло вершкове
- Сметана 100 г
Картоплю порізати, як для смаження, викласти на деко. Поперчити і посолити. Влити трохи кип'ячeної охолодженої води.
Цибулю дрібно порізати і викласти на картоплю.
Полити оливковою олією.
Курку обробити на порційні шматки (стегенця розрізати навпіл). Приготувати соус. Змішати сметану із вичавленим часником, сіллю і спеціями. Намазати курку соусом і залишити на годину.
Викласти на картоплю шматочки підготовленої курки, покласти шматочки вершкового масла зверху.
Накрити фольгою і поставити у попередньо нагріту духовку до 250 градусів хвилин на десять, зменшити температуру до 220 градусів і готувати щe 30 хвилин (до готовності картоплі).
Фольгу зняти і довести курочку до "рум'янцю".
recepti.biz.ua конфеты карамель
www.recepti.biz.ua найти рецепт приготовления Холодного Украинского борща
Торты на заказ. Вкусно и недорого - маковый торт. Оригинальные торты на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter