Курка із картоплею
- Курка 1.5 кг
- Картопля 1 кг
- Часник 4 зуб.
- Перець червоний мелений
- Майонез 3 ст.л.
Курку вимити й обсушити. Розділити на порції, видаливши зайві кістки і шкіру. Часник очистити, 2 зубчики пропустити через прес і змішати з олією, червоним перцем і сіллю. Отриманою сумішшю ретельно обмазати шматочки курки і залишити просочитися на 10-15 хв. Духовку нагріти до 230 градусів.
Картоплю вимити, очистити і нарізати крупними часточками. Залишений часник пропустити через прес і разом із майонезом додати до картоплі. Посолити і добре перемішати. Потім картоплю викласти разом зі шматочками курки на деко і поставити на 40 хв у духовку. Розкласти по тарілках.
Рецепты салаты из коктейля морепродуктовКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Продукты для азиатской кухни: как правильно приготовить соус бешамель.
www.recepti.biz.ua рецепт майонеза провансаль
Майонез домашний без яицПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter