Курка із кабачками, томатами та базиліком
- Курка 500 г
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сік лимона 1 ст.л.
- Цедра лимона 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Базилік (гілочка) 2 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Курку промити, нарізати невеликими шматочками і викласти у посудину для маринування. Посолити і поперчити, вичавити часник.
Натерти цедру із одного лимона і вичавити сік.
Кабачок нарізати соломкою, обсмажити на олії.
Коли кабачок трохи зарум'яниться, додати цибулю, нарізану соломкою.
Обсмажити трохи все разом. Викласти у каструльку, у якій курка буде тушкуватися. Додати помідор, нарізаний часточками.
Додати нарізаний базилік.
Посолити і поперчити.
Курку обсмажити на олії (у чистій сковороді) до золотавої скоринки.
Викласти до овочів.
Влити 0,5 склянки води.
Накрити кришкою і тушкувати до готовності (хвилин 25-30) на повільному вогні.
Подавати із рисом.
Торт на день народження хлопчику 1 ркбТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты с перепелиными яйцами рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепты для мультиварки, вкусно: скумбрия в маринаде рецепт.
Рецепты пудингов для детейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торты без выпечки рецепты с фотоТорты и пирожные на заказ
Как приготовить вкусный шашлык - медовик рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter