Курка із хлібно-сирною начинкою
	
					725				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Сіль
- Перець болгарський червоний
- Базилік (сушений)
- Сир твердий 150 г
- Хліб (білий) 250 г
- Молоко 1 скл.
- Яйце 1 шт.
 Курку натерти сіллю, перцем і приправами у середині і зовні.
 Курку натерти сіллю, перцем і приправами у середині і зовні.
 Хліб залити молоком і залишити на деякий час для розмокання. У залежності від свіжості хліба молока може знадобитися трохи більше або менше. Після того, як хліб розмокне, надлишки молока віджати.
 Хліб залити молоком і залишити на деякий час для розмокання. У залежності від свіжості хліба молока може знадобитися трохи більше або менше. Після того, як хліб розмокне, надлишки молока віджати.
 До хліба додати тертий сир і яйце, ретельно перемішати.
 До хліба додати тертий сир і яйце, ретельно перемішати.
 Цим фаршем начинити курку.
 Цим фаршем начинити курку. 
 Заколоти отвір зубочистками і запікати у духовці 1-1,5 години при 200-230°С.
 Заколоти отвір зубочистками і запікати у духовці 1-1,5 години при 200-230°С.

сайты рецептов диетического питания
Как приготовить летний салат: авокадо салат рецепт.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Рецепт салата из лапши и морепродуктов. Рецепты салатов из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
