Курка із грибами у сметанному соусі
812
інгредієнти:
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Курка (гомілки або стегна) 500 г
- Печериці 400 г
- Сметана 200 г
- Спеції
- Сіль
Дрібно нарізати цибулю. Налити у каструлю 2 ст. ложки рослинної олії. Обсмажити цибулю.
Із гомілок або стегон видалити кісточки і замаринувати.
Курочку нарізати тонкими смужками і додати до цибулі. Обсмажити.
Нарізати гриби і відправити до курочки. Протушкувати.
Додати сметану, сіль і спеції. Тушкувати хвилин 15. Якщо соус рідкуватий, можна додати трохи борошна.
Подавати із будь-яким гарніром.
Суп-гуляш рецепт здесь
Купить капусту - посуда для квашения капусты. Капуста выращивание.
Рецепты вкусных салатов с кукурузойРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Песочный пирог с яблоками и безепесочный пирог с яблоками
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі