Курка із грибами у сметанному соусі
774
інгредієнти:
- Грудка куряча
- Гриби (глива) 300 г
- Сметанa 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Маслo вершкове 50 г
- Сіль
- Перець чорний
- Кріп
М'ясо курки нарізати смужками, посипати перцем і обсмажити на вершковому маслі до золотавої скоринки, потім вийняти на тарілку і закрити фольгою.
У цій же сковороді обсмажити до прозорості цибулю, додати нарізані смужками гриби і обсмажити хвилин 10, потім влити вино і сметану, посолити і перемішати.
Додати до грибів обсмажене куряче м'ясо і тушкувати разом на дуже маленькому вогні 10-15 хв, потім додати нарізаний кріп і мелений перець.
Подавати із відвареною картоплею.
Кексы в магазине Rozetka: кексы и маффины рецепты.
Рецепты для пекарни - рецепт ужина на скорую руку.
recepti.biz.ua майонез без яиц
Кулинария рецепт заварного крема www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі