Курка із грибами та соусом
- Курка 800 г
- Печериці (свіжі) 450 г
- Перець солодкий 1 шт.
- Сметана 6 ст.л.
- Вода 800 мл
- Борошно 2 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Спеції (для курки)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Курку помити, очистити від зайвого, висушити, нарізати на порційні шматки, натерти сумішшю із солі, чорного перцю і часнику. Поставити години на 1,5-2 у холодильник, щоб промаринувалася.
Потім залити курку водою. Поставити каструльку на вогонь і варити до готовності.
Цибулю порізати півкільцями, гриби - на четвертинки і разом відправити на сковорідку, смажити до напівготовності грибів.
Додати солодкий перець, тушкувати хвилин 5-6.
Коли курочка звариться, зцідити в окрему посудину бульйон і відправити до курки готові гриби. Залишити на час приготування соусу.
На сковороді підсмажити 2-3 хвилини на соняшниковій олії борошно, повільно додати бульйон, інтенсивно помішуючи, щоб не було грудочок, якщо треба, трохи досолити, додати трави і варити до загустіння, додати сметану.
Коли соус готовий, залити ним курку із грибами, перемішати, накрити кришкою і тушкувати хвилин 7-8.
Рецепт фасолевого тортаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюд из рыбы. Рецепты с малиной.
Духовой шкаф и панель Privileg - семга запеченная с картофелем в духовке.
Рецепты Для Мультиварки: приготовление канапе. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салаты с апельсинами рецептыОригинальные рецепты салатов - на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter