Курка із гранатовим соусом
902
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Сік гранатовий 200 мл
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зерна граната
Курку помити, цибулю нарізати півкільцями. У посудині для запікання нагріти олію, обсмажити злегка цибулю, покласти курку і обсмажувати все разом 20 хв (до золотистого кольору). Залити гранатовим соком і поставити у духовку. Поливати соусом, що утвориться. Викласти на тарілку, обкласти свіжою зеленню, полити соусом і посипати гранатовими зернами.
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты recepti.biz.ua
Кульки на ялинку своми рукамикульки
Рецепты здоровой выпечки - рецепты выпечка в микроволновой печи. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты салатов на любой вкус: тайская кухня рецепты салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі