Курка із фініками у портвейні
- Курка
- Фініки (без кісточки) 12 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 10 зуб.
- Кмин 1 ч.л.
- Портвейн 250 мл
- Лимон 1 шт.
- Мигдаль 0.5 скл.
- Сіль, перець
- Петрушка (зелень) 4 ст.л.
Курку обмазати сумішшю перців, трохи посолити і обсмажити на розпеченій сковороді у невеликій кількості олії з двох боків до золотистої скоринки. Шматочки викласти у термостійку посудину, у якій потім запікати.
Цибулю нарізати півкільцями, зубчики часнику - великими шматочками, обсмажити до золотистого кольору.
Додати у сковороду до цибулі з часником кмин, портвейн, цедру і сік лимона, довести до кипіння. Потім додати мигдаль, фініки і половину петрушки.
Залити отриманим соусом обсмажену курку.
Накрити кришкою (фольгою) і відправити у розігріту до 180 градусів духовку, приблизно, на годину-півтори. По можливості, періодично, поливати соусом.
Дістати курку, викласти на тарілки, не забуваючи при цьому соус і фініки, посипати петрушкою і подати.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Рецепты с фото - рецепты панакоты с фото.
Авокадо салат рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Блюда - Серий: 226: легкие блюда.
Диета: рецепты для похудения: рецепты приготовления шубы. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.
Рецепты тортов - рецепт торту пяна вишня. Купить вишню, цены.
Кулинария салат мимоза. Мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter