Курка із чорносливом та рисом
- Курка 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Майоран 1 ч.л.
- Приправа 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 7 шт.
- Рис 1 скл.
- Орегано сушений 0.5 ч.л.
- Базилік сушений 0.5 ч.л.
- Часник 1 зуб.
- Горілка 50 мл
- Чорнослив
- Вода
- Олія соняшникова 1 ст.л.
- Перець мелений
- Яблуко 1 шт.
Натерти курку лимонним соком, сіллю, перцем і приправами. Відкласти у сторону.
На сковороді нагріти олію і обсмажити порізану цибулю та гриби до золотистого кольору.
Додати горілку і, як тільки вона випарується, всипати всі сухі приправи, обсмажити 1-2 хвилини, щоб трави почали віддавати свій аромат.
Додати рис, знову злегка обсмажити і покласти вичавлений часник, чорнослив, воду, щоб покрила рис. Накрити кришкою і тушкувати доки вся вода не випарується, а рис не стане майже готовим.
У середину підготовленої курки покласти частину рису зі спеціями, помістити її у форму із високими краями, а залишок рису викласти навколо курки.
Накрити фольгою і запікати при 175-180°С приблизно 1,5 години.
Через годину після початку запікання навколо курки викласти часточки яблука.
Фантастический Кэш Бэк: оладьи как в детском саду.
Поможем выйти замуж в Германию - фруктовые десерты рецепты с фото.
Готовим со вкусом: немецкая кухня рецепты с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - фото рецепты новогодних блюд. Рецепт для приготовления шугаринг.
recepti.biz.ua Салат с капустой, яблоками и апельсинами
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter