Курка із чорносливом та рисом

ДРУГІ СТРАВИ
778 Курка із чорносливом та рисом
Фото - Курка із чорносливом та рисом
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Майоран 1 ч.л.
  • Приправа 1 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Печериці 7 шт.
  • Рис 1 скл.
  • Орегано сушений 0.5 ч.л.
  • Базилік сушений 0.5 ч.л.
  • Часник 1 зуб.
  • Горілка 50 мл
  • Чорнослив
  • Вода
  • Олія соняшникова 1 ст.л.
  • Перець мелений
  • Яблуко 1 шт.

Натерти курку лимонним соком, сіллю, перцем і приправами. Відкласти у сторону.

На сковороді нагріти олію і обсмажити порізану цибулю та гриби до золотистого кольору.

Додати горілку і, як тільки вона випарується, всипати всі сухі приправи, обсмажити 1-2 хвилини, щоб трави почали віддавати свій аромат.

Додати рис, знову злегка обсмажити і покласти вичавлений часник, чорнослив, воду, щоб покрила рис. Накрити кришкою і тушкувати доки вся вода не випарується, а рис не стане майже готовим.

У середину підготовленої курки покласти частину рису зі спеціями, помістити її у форму із високими краями, а залишок рису викласти навколо курки.

Накрити фольгою і запікати при 175-180°С приблизно 1,5 години.

Через годину після початку запікання навколо курки викласти часточки яблука. 

 

Фантастический Кэш Бэк: оладьи как в детском саду.

Поможем выйти замуж в Германию - фруктовые десерты рецепты с фото.

Готовим со вкусом: немецкая кухня рецепты с фото.

Кулинарные рецепты от Tramontina - фото рецепты новогодних блюд. Рецепт для приготовления шугаринг.

recepti.biz.ua Салат с капустой, яблоками и апельсинами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter