Курка із часниковим прошарком у лимонній підливі
- Курка 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Лимон 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Сметана 150 г
- Молоко 1 скл.
- Сіль, перець
- Суміш прованських трав (італійських)
Курку помити, обсушити паперовим рушником.
Натерти сіллю, перцем, посипати травами.
Петрушку нарізати, додати сметану, вичавити часник.
Масу добре перемішати. Злегка посолити.
Обережно підчепити пальцями шкіру на курочці. Відокремити її від філе на грудці і на стегенцях.
Заповнити прошарок масою із петрушки, сметани і часнику, рівномірно розподіливши її по всій грудці.
Лимони очистити від цедри. Розрізати на чотири частини. Нафарширувати курочку. Скріпити зубочистками.
У форму, у якій запікати курку, влити молоко.
Злегка посолити і поперчити. Посипати курку і молоко натертою раніше цедрою лимона.
Лист пергаментного паперу намочити у воді. Накрити курку.
Запікати у духовці близько двох годин. Хвилин за 15 до закінчення приготування зняти пергамент, щоб курочка трохи зарум'янилася.
Здесьсалати з моцарелою
Легкое блюдо из говядины http://recepti.biz.ua
Печенье барни рецепты с фотоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Украинская выпечка рецепты с фотоВкусные быстрые и простые Рецепты Выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter