Курка із часником у майонезно-гірчичному соусі
- Курка 1 шт.
- Гірчиця 0.5 ст.л.
- Майонез 3 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Часник 2 зуб.
Курку вимити і перерізати ножем (із боку грудки), часник порізати на смужки і роблячи надрізи у курці у різних місцях нашпигувати курку цими смужками, курку посолити і поперчити з обох сторін, в окремій посудині змішати гірчицю і майонез, рясно змастити курку цим соусом із двох сторін і покласти на деко, на деко налити невелику кількість води холодної, щоб курка не пригоріла. Запікати курочку при температурі 200 градусів хвилин 30-40 (якщо вода випаровується, підливати).
Рецепт творожной пасхи. Рецепты пасхи.
Торты без выпечкиВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Простые рецепты вкусных салатов - праздничные салаты на новый год.
Закупка рецепты: рецепты праздничных закусок с фото. Рецепты с фото.
Поможем выйти замуж в Германию - вкусные рецепты с фото на пасху. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter