Курка із часником по-іспанськи
- Стегно куряче 4 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Перець чилі
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Часник 20 зуб.
- Бульйон (курячий) 450 мл
- Вино сухе біле 4 ст.л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
Часник очистити, розрізати навпіл.
Зі шкіри із курячих ніжок зварити бульйон. Посолити.
У пакет насипати борошно, сіль (приблизно 1/2 ч. л.), трохи перцю чилі.
Помістити у пакет по дві ніжки, пакет закрити і добре струсити, щоб борошно зі спеціями рівномірно розподілилося на м'ясі.
У розігрітій оливковій олії обсмажити 1 хвилину часник, вийняти його на тарілку.
У часниковій олії обсмажити курку до рум'яності (4-5 хвилин із кожного боку).
Повернути часник до курки, влити бульйон зі шкірки, вино, додати лавровий лист, сіль, перець, закрити каструлю кришкою, зменшити вогонь до мінімального і тушкувати 20-25 хвилин.
Готову курку викласти на тарілку, а соус, що залишився уварити наполовину на сильному вогні, раз у раз помішуючи.
До залишеного бульйону додати води, солі і зварити рис для гарніру.
При подачі полити курку і рис соусом, зверху викласти часник.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой.
Сайты кулинарных форумов. Кулинарный сайт про то как вырезать из фруктов цветы.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Салат с креветками.
Рецепты Выпечки: украинская выпечка рецепты с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Аюрведа, йога, Индия: рецепты индийской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.ua торт и пирожное наполеон с фото и их рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter