Курка із броколі на сковорідці
- Горіхи кешью 100 г
- Імбир
- Крохмаль 1 ч.л.
- Перець чилі 1 шт.
- Олія кунжутна 3 ст.л.
- Херес 2 ст.л.
- Соус соєвий 2 ст.л.
Нарізати м'ясо і перемішати із крохмалем. Часник, імбир і чилі порубати. Змішати із 1 ст. л. кунжутної олії і соєвим соусом. М'ясо маринувати у суміші 1 годину.
Броколі розібрати на суцвіття, цибулю порізати кільцями.
Розігріти олію. Обсмажити кешью і вийняти. Обсмажити після горіхів м'ясо. Посолити, поперчити і вийняти зі сковороди.
Спасерувати в олії броколі і цибулю.
Викласти у сковороду м'ясо, влити херес і бульйон. Тушкувати 5 хв.
Поставка тортов: как испечь грильяжный торт. Вы кондитер из Петербурга.
Парфюм и косметика в Duty Free: крем с манкой для торта. Приготовь крем для торта.
Готовим со вкусом: рецепт пампушек с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
http://recepti.biz.uaВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter