Курка із баклажанами у томатному соусі
- Грудка куряча 4 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Сир 100 г
- Сіль
- Перець
- Томати у власному соку 0.5 бан.
- Кетчуп 5 ст.л.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Цукор 1 ст.л.
- Суміш італійських трав (суха)
- Олія
Соус. Розігріти у каструлі оливкову олію додати нарізані цибулю і часник і обсмажити протягом 3 хв (до прозорості), потім додати кетчуп, томати у власному соку, сіль, цукор, італійські трави, накрити кришкою і тушкувати на малому вогні 15 хвилин. Потім блендером перетворити все в однорідну масу.
Баклажани очистити від шкірочки й нарізати вздовж на скибки товщиною до 1 см. Обмазати баклажани і курячі грудки оливковою олією, посолити, поперчити і обсмажити на сковороді (бажано гриль) на сильному вогні по 2-3 хв з кожного боку.
У форму для запікання укласти шар баклажанів, потім шар курки і полити половиною томатного соусу, потім знову баклажани, курка, що залишилася, томатний соус і зверху сир.
Запікати в духовій шафі 25 хв при температурі 180 градусів.
Купить яблоки, цены: печень с яблоками рецепт. Рецепты Приготовления.
Готовим со вкусом: вкусные торты на день рождения рецепты. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты для пекарни - рецепт салата с буряком.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты для ужина - салатики рецепты новинки. Рецепты с малиной.
Рецепты салата с морепродуктамиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter