Курка із баклажанами у гострому соусі
- Філе куряче 500 г
- Баклажан 500 г
- Перець болгарський 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сіль 1.5 ст.л.
- Цукор-пісок 1 ст.л.
- Карі 2.5 ст.л.
- Часник гранульований 2 ст.л.
- Базилік сушений 1 ст.л.
- Олія рослинна
Баклажани порізати, залити гарячою водою, залишити до остигання.
Порізати курочку.
Обсмажити до готовності і прибрати зі сковорідки.
Баклажани віджати, на сковороді обсмажити до м'якості і теж прибрати зі сковорідки.
Цибулю подрібнити.
Перець дрібно порізати.
Обсмажити до м'якості.
Помідори перетворити на пюре і додати до цибулі з перцем.
Додати сіль, цукор, приправи.
Довести до кипіння.
Повернути на сковорідку курочку із баклажанами, перемішати, тушкувати 5 хвилин.
Подавати із картопляним пюре.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепты украшения для тортов. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепт диетических сырников. Рецепт фаршированые перцы диетический.
Салаты с копченостямиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт имбирного напитка - рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter