Курка із апельсином та розмарином
- Стегно куряче 6 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Вода 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 6 ст.л.
- Картопля 6 шт.
- Розмарин (свіжий, рубаний) 1 ст.л.
- Сіль
Цибулю порізати скибочками. Обсмажити на рослинній олії цибулю разом зі стегнами, посипавши 1 ч. л. солі до золотистого стану на слабкому вогні приблизно 15 хвилин.
Викласти у миску обсмажені стегна, залишивши цибулю пасеруватися.
Картоплю порізати брусочками.
У мисці змішати сік 1 апельсина, борошно і склянку води, ретельно розмішати до зникнення грудочок.
Додати до цибулі картоплю, суміш із апельсиновим соком, 1/4 ч. л. солі і, помішуючи, довести до кипіння на сильному вогні. Потім вогонь зменшити і тушкувати приблизно 10 хвилин, доки картопля не стане майже готовою. Знову викласти стегна, посипати розмарином і тушкувати до повної готовності курки, пару раз перемішавши.
Викласти на тарілки і подати до столу.
Рецепт салата с жареными грибамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат из брокколи с овощамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинарные рецепты - рецепты блюда на рождество. Что подарить коллеге на Рождество.
Салатики рецепты новинкиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты из редьки белойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter