Курка із апельсинами
- Стегно куряче 4 шт.
- Апельсин 3 шт.
- Цукор-пісок (коричневий або мед) 2 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Спеції (імбир, розмарин, кмин, зелень, сіль)
Курку або стегенця вимити, просушити, розрізати на порційні шматочки, посолити, поперчити і відправити на розігріту сковорідку до рум'яності.
Із помитих апельсинів зняти цедру і вичавити сік.
Нарізати імбир, часник, цедру, спеції.
До рум’яних шматочків курочки додати рідину із апельсинів, і все інше.
Ще трохи проварити на вогні, і відправити курку у духовку.
Перекласти у термостійку форму, зверху покласти шматочки апельсину.
Запікати 25-30 хвилин при 200°С.
Полити шматочки ще кілька разів у духовці.
На гарнір овочева запіканка.
Вкусные и простые рецепты салатов - салати рецепти з фото. Готовим со вкусом.
Книга Рецептов Для Мультиварки: первые блюда рецепты. Кулинарный журнал.
Скачать рецепты мясных салатов. Оригинальные мясные салаты из говядины баранины свинины дичь.
Кухонные Принадлежности - выпечка домашнего хлеба рецепты.
Рецепты пирогов и пирожков: скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты Для Мультиварки.
ТутРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
www.recepti.biz.ua рецепты консервирования салата из моркови
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter