Курка із ананасом

ДРУГІ СТРАВИ
821 Курка із ананасом
Фото - Курка із ананасом
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Ананас 1 шт.
  • Часник
  • Сіль
  • Перець
  • Гвоздика 4 шт.
  • Петрушка
  • Вино біле сухе
  • Мед
  • Масло вершкове
  • Лимон
  • Олія оливкова
Тушку курки добре відбити і видалити кістки хребта і дрібні реберця. Залишити крильця і ніжки. Натерти сіллю, перцем, часником, медом, розкидати у середині дрібні шматочки вершкового масла і обсипати рубаною зеленню. Тушку покласти у холод на годину.
Ананас очистити і розрізати уздовж навпіл. У половинку ананаса застромити 4-5 гвоздик, покласти у біле вино на годину і поставити на холод.
Дістати курку з холоду, покласти тушку шкірою донизу. На середину тушки покласти ананас опуклою стороною на м'ясо і нарізаний на часточки. Загорнути тушку так, щоб мала вигляд цілої тушки, можна сколоти дерев'яними шпажками. Тушку укласти на фольгу швом донизу. Змастити сумішшю оливкової олії, меду, лимонного соку. Загорнути у фольгу і поставити на 35 хвилин у гарячу духовку. Через 35 хв відкрити фольгу, курку обмазати манговим повидлом і поставити запікатися до рум'яної скоринки хвилин на 10-15.
Готову курку обережно перекласти на овальну тарілку, навколо покласти гірками салати: із моркви, буряка, капусти, помідорів. На гарнір можна подати відварену картоплю або рис. Залишений соус у фользі розвести вершками, закип'ятити, процідити і подати у соусниці.

 

 

 

Готовим со вкусом: мясные салаты рецепты. Вкусные рецепты для похудения.

Рецепт приготовления салата мимозаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты салатов на любой вкус: салат святковий рецепт. Рецепты блюд.

Мультиварки для выпечки: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Простые рецепты.

Осетинские пироги Три Пирога - пирог песочный с яблоками. Вкусные рецепты с фото.

Рецепты на святую вечерюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

современные салаты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter