Курка із ананасом
928
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Ананас 1 шт.
- Часник
- Сіль
- Перець
- Гвоздика 4 шт.
- Петрушка
- Вино біле сухе
- Мед
- Масло вершкове
- Лимон
- Олія оливкова
Тушку курки добре відбити і видалити кістки хребта і дрібні реберця. Залишити крильця і ніжки. Натерти сіллю, перцем, часником, медом, розкидати у середині дрібні шматочки вершкового масла і обсипати рубаною зеленню. Тушку покласти у холод на годину.
Ананас очистити і розрізати уздовж навпіл. У половинку ананаса застромити 4-5 гвоздик, покласти у біле вино на годину і поставити на холод.
Дістати курку з холоду, покласти тушку шкірою донизу. На середину тушки покласти ананас опуклою стороною на м'ясо і нарізаний на часточки. Загорнути тушку так, щоб мала вигляд цілої тушки, можна сколоти дерев'яними шпажками. Тушку укласти на фольгу швом донизу. Змастити сумішшю оливкової олії, меду, лимонного соку. Загорнути у фольгу і поставити на 35 хвилин у гарячу духовку. Через 35 хв відкрити фольгу, курку обмазати манговим повидлом і поставити запікатися до рум'яної скоринки хвилин на 10-15.
Готову курку обережно перекласти на овальну тарілку, навколо покласти гірками салати: із моркви, буряка, капусти, помідорів. На гарнір можна подати відварену картоплю або рис. Залишений соус у фользі розвести вершками, закип'ятити, процідити і подати у соусниці.
Готовим со вкусом: мясные салаты рецепты. Вкусные рецепты для похудения.
Рецепт приготовления салата мимозаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов на любой вкус: салат святковий рецепт. Рецепты блюд.
Мультиварки для выпечки: пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Простые рецепты.
Осетинские пироги Три Пирога - пирог песочный с яблоками. Вкусные рецепты с фото.
Рецепты на святую вечерюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі