Курка із айвою
- Курка 1.4 кг
- Айва 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Бульйон (овочевий) 750 мл
Нарізати овочі (цибулю, моркву) соломкою. Обсмажити на рослинній олії до м'якості.
Курку нарізати на порційні шматки. Обсмажити до золотавого кольору.
У каструлі із антипригарним покриттям (бажано із товстими стінками) з'єднати овочі і курку.
Додати айву, нарізану скибочками, перемішати і готувати ще 5-7 хвилин.
Влити бульйон. Додати нарізаний на 6 частин лимон, сіль, перець. Зменшити вогонь, каструлю накрити кришкою.
Через 10-15 хвилин дістати часточки лимона і готувати під кришкою ще 25-35 хвилин.
Рецепт пончиков творожныхМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
Рецепты салатов на любой вкус: салати до святкового столу.
Мультиварка Philips - рецепти блюд на кожен день. Кулинарные рецепты от Tramontina.
праздничные новогодние кулинарные рецепты
Продукты в магазине Утконос - салат из моря продуктов. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат с Курицей и сыром без майонезаМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты с фото - легкие супы рецепты с фото. Моцарелла. Капрезе. Салат.
Кулинарные рецепты с фотографиями из рыбы. Кулинарные рецепты с фотографиями блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter