Курка і креветки з фунчезою
- Фунчеза 1 пач.
 - Курка 600 г
 - Креветки 600 г
 - Яйце куряче 4 шт.
 - Арахіс 1 скл.
 - Петрушка 1 пуч.
 - Лимон 1 шт.
 - Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
 - Часник 5 зуб.
 - Соєвий соус
 
Обсмажити часник з перцем.
Додати курку і креветки. Смажити хвилин 20.
Фунчезу окремо замочити в окропі на 10 хв і додати до курки і креветок, коли вона розм'якне.
Залити курку, креветки і фунчезу соєвим соусом і вичавити сік лимона, знову все смажити хвилин 10.
Окремо приготувати 2 яєчних млинці. Для цього збити яйця із сіллю і перцем і смажити як звичайні млинці. Після смаження млинці нарізати тоненькими смужками.
До обсмажених курки, креветок і фунчезе додати смужки яєчних млинців і посипати зеленню та розтертим арахісом.
Организация мясных фуршетов - мясные блюда для фуршета. Изящные канапе и закуски для.
http://recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Кексы в магазине Rozetka: рецепт шоколадного кекса на сметане.
recepti.biz.ua рецепты крема для торта медовик
Как приготовить вкусный шашлык: мимоза салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter