Курка і Ко
- Курка 2 кг
- Сухарі (білі) 150 г
- Молоко
- Маслини (без кісточок) 150 г
- Оливки (без кісточок, зелені) 150 г
- Яйце перепелине 10 шт.
- Грудка (копчена або бекон) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби (лісові) 50 г
Замочити гриби у теплій воді на годину. Потім промити.
Для початку курку слід "роздягнути".
Підрізати шкіру і акуратно, щоб не порвати, відокремити шкіру від м'яса. Де зручно, підсікати ножем. Далі підрізати стегенця та каркас ножицями.
М'ясо зняти із кісток, а шкіру помістити у холодну воду.
М'ясо пропустити через м'ясорубку.
Відварити яйця протягом 5 хвилин, занурити у холодну воду і потім акуратно очистити.
Замочити сухарі у молоці.
Цибулю нарізати на кубики.
М'ясо нарізати.
Розігріти олію і обсмажити м'ясо кілька хвилин. Вийняти.
В олії, що залишилася після обсмажування м'яса, обсмажити цибулю і гриби до гарного кольору.
Зібрати фарш.
Із сухарів злити молоко, не викручуючи. Додати фарш, оливки і маслини цілком, яйця, гриби з цибулею і грудку. Перемішати.
Начинити фаршем курку, попередньо зашивши шийку курки.
Коли буде заповнена половина курки, уздовж, акуратно у 2 ряди розмістити яйця. Зашити, надати курці форму курки.
Розмістити у попередньо розігріту духовку на 40 хвилин.
Остудити трохи і помістити у холодильник на пару годин.
Салаты новинки рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат из брокколи с овощами тут
Готовим со вкусом: салат радичио рецепты.
Салат из морепродуктов рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт пасхи в хлебопечке горениеРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
www.recepti.biz.ua рейтинг популярных кулинарных сайтов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter