Курка і 40 зубчиків часнику
- Курка
- Часник 18 зуб.
- Лист лавровий
- Сіль
- Приправа
- Вино біле сухе 0.5 скл.
Якщо є глибока гусятниця - брати цілу куру, в іншому випадку порубати курку на запчастини. Запчастини обсушити, натерти перцем, сіллю, травками, цілу курку натерти також у середині. Обсмажити до скориночки на сковорідці.
Покласти у гусятницю половину часнику, покласти курку, у середину покласти кілька лаврових листків і пучок зелені. Налити півсклянки сухого вина. Покласти на обсмажені шматочки залишені зубчики часнику.
Поставити у холодну духовку, щільно накрити кришкою і відразу увімкнути на максимум (300°С). Через півгодини дістати, перевернути (якщо ціла курка, якщо шматки, то не діставати) і при відкритій кришці при 180°С довести ще півгодини у духовці.
Злити сік разом із часником у блендер, додати вершки і тертий сир, трохи проварити. Отриманим соусом полити гарнір.
Печеня по домашньому в горщику с фотопеченя по домашньому
Кулинарные рецепты - кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Зеленый борщ Украинский рецепт. Приготовления Украинского борща рецепты.
Постная кухня рецепт пост здесь
Греческий салат с йогуртовой заправкойМясных, фруктовых и экзотических салатов
Салаты вкусные рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт суп чанахи. Рецепт приготовления чанахи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter