Курка "Гусеничка"
- Грудка куряча 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сік лимонний 5 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
Змішати 4 ст. ложки рослинної олії, подрібнений часник, сіль і лимонний сік.
Грудки помити і нарізати смужками.
Покласти шматочки курки у маринад і прибрати в холодильник на 1-2 год, періодично перемішуючи.
Шматочки курки нанизати «хвилями» на зубочистки. Розігріти в сковороді олію і обсмажити курку, часто перевертаючи, до золотистого кольору (близько 10 хвилин). Перед подачею на стіл можна витягнути зубочистки.
Очень вкусные оладьи - оладьи из рыбной икры. Икра вяленая.
Рецепты французская кухня скачать. Французская кухня рецепты.
Рецепты морепродукты салатыРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina: мимоза салат рецепт. Готовим со вкусом.
www.recepti.biz.ua майонез в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter