Курка-гриль по-східному
- Курка 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Приправа (Чилі) 0.5 ч.л.
- Сік лимонний 2 ст.л.
Зрізати із курки жир і нагріти його із приправою. Покласти дрібно нарізану цибулю і пасерувати 1 хв. Додати соєвий соус, лимонний сік і 0,5 склянки води. Маринад довести до кипіння і тушкувати 3 хв. Курку залити охолодженим маринадом і поставити в холодильник на 1-3 год.
Курку вийняти із маринаду, покласти на низьку решітку у мікрохвильовку і смажити 10 хв на повній потужності. Потім залити маринадом і довести до готовності - 25-30 хв.
Час приготування залежить від потужності мікрохвильовки.
Осетинские пироги на заказ - салат с копченым мясом рецепт.
Салат со стручковым горохом и брокколи recepti.biz.ua
Жареная куриная печень рецепты. Салат из печени рецепт.
Закупка-продажа сельхозпродукции - рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Эспрессо тв прямой эфир смотреть онлайнэспрессо
Кулинарные сайты рейтинг recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter