Курка-гриль "Апетитна"
- Курка 1.5 кг
- Спеції
Курку помити й обсушити. Крильця заправити в надрізи на шкірі, а ніжки зв'язати нитками або шпагатом.
Потім курочку натерти наступним складом: чорний мелений перець, червоний мелений перець, базилік, суха аджика, мускатний горіх, мелений коріандр, мелений ялівець і олія.
Курку покласти у рукав для запікання і поставити в духовку. Запікати приблизно 55-60 хвилин при 200 градусах. Потім рукав можна розрізати, щоб курка підрум'янилася ще більше.
Салат з твердим сиромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Лучшие рецепты французской кухни здесь
Купить кондитерку - крем с манкой для торта.
Оформлення свят кульками. Влад владислав кульков доктор спб.
Рецепты мясных закусок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты с творогом фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter