Курка-гриль "Апетитна"

ДРУГІ СТРАВИ
616 Курка-гриль "Апетитна"
Фото - Курка-гриль
інгредієнти:
  • Курка 1.5 кг
  • Спеції

Курку помити й обсушити. Крильця заправити в надрізи на шкірі, а ніжки зв'язати нитками або шпагатом.

Потім курочку натерти наступним складом: чорний мелений перець, червоний мелений перець, базилік, суха аджика, мускатний горіх, мелений коріандр, мелений ялівець і олія.

Курку покласти у рукав для запікання і поставити в духовку. Запікати приблизно 55-60 хвилин при 200 градусах. Потім рукав можна розрізати, щоб курка підрум'янилася ще більше.

Салат з твердим сиромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Лучшие рецепты французской кухни здесь

Купить кондитерку - крем с манкой для торта.

Оформлення свят кульками. Влад владислав кульков доктор спб.

Рецепты мясных закусок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты с творогом фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter