Курка-гриль

ДРУГІ СТРАВИ
658 Курка-гриль
Фото - Курка-гриль
інгредієнти:
  • Курка 1.5 кг
  • Приправа (для курки) 4 ч.л.

Курку помити, дати воді стекти, посолити, залишити хвилин на 10.

Змішати приправу з олією, обмазати цією сумішшю курку. Дати постояти хвилин 15-20.

Розігріти духовку до 200 градусів. Курку покласти на деко. Запікати до готовності.

Також таку курочку можна приготувати і в мікрохвильовці з функцією "гриль".

Конфеты карамельПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Французская кухня рецепты с фото салатыКурсы французского языка различного уровня и направленности

Рецепты тортов: классический торт наполеон рецепт с фото. Эксклюзивный наполеон на заказ.