Курка-гриль
658
інгредієнти:
- Курка 1.5 кг
- Приправа (для курки) 4 ч.л.
Курку помити, дати воді стекти, посолити, залишити хвилин на 10.
Змішати приправу з олією, обмазати цією сумішшю курку. Дати постояти хвилин 15-20.
Розігріти духовку до 200 градусів. Курку покласти на деко. Запікати до готовності.
Також таку курочку можна приготувати і в мікрохвильовці з функцією "гриль".
Конфеты карамельПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Французская кухня рецепты с фото салатыКурсы французского языка различного уровня и направленности
Рецепты тортов: классический торт наполеон рецепт с фото. Эксклюзивный наполеон на заказ.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі