Курка фарширована яблуком та чорносливом
857
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Чорнослив
- Яблуко 2 шт.
- Мигдаль
- Олія рослинна
- Часник
- Сіль
Курячу тушку розрізати по грудках уздовж і витягнути хребет. Потім по шву закріпити зубочистками, але не до кінця, щоб можна було фарширувати.
Потім приготувати фарш: порізати яблука. Додати чорнослив. Додати мелений мигдаль і перемішати.
Потім вичавити часник і перемішати його із соняшниковою олією, сіллю і перцем. Натерти сумішшю курку. Потім нафарширувати курку яблуками і чорносливом і "зашити" тушку зубочистками до кінця.
Готувати у духовці 1 годину.
Потім порізати як рулет, все крім ніжок і крилець.
Холодные закуски для банкета - холодные закуски из лаваша. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі