Курка фарширована у винно-медовому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
749 Курка фарширована у винно-медовому соусі
Фото - Курка фарширована у винно-медовому соусі
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Вино червоне сухе 150 г
  • Мед 1 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Сік лимона 1 ст.л.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Часник 4 зуб.
  • Паприка 0.5 ч.л.
  • Орегано 0.5 ч.л.
  • Базилік (cушений) 0.5 ч.л.
  • Перець червоний гострий
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Рис (довгозернистий пропарений) 0.5 скл.
  • Яблуко (зелене) 2 шт.
  • Горіхи кедрові 0.3 скл.

Курка фарширована, у винно-медовому соусі інгредієнти Для соусу все добре змішати (вино, мед, соєвий соус, олія, сік лимона, гірчиця, часник, перець червоний).

Курка фарширована, у винно-медовому соусі Курочку помити, покласти у глибоку посудину, залити соусом і руками втирати соус 3-5 хвилин, потім закрити і прибрати каструлю у холодильник на 4-5 годин. Краще на ніч.

фото Курка фарширована, у винно-медовому соусі Рис відварити до напівготовності.

Яблука порізати на дольки.

Горішки трохи просмажити на сковороді або у духовці 2-3 хвилини. 

Рис, яблука, горішки змішати, додати сіль, перець, орегано, базилік, спеції.

 

Курка фарширована, у винно-медовому соусі Курка Курочку дістати із маринаду, наповнити начинкою. Соус залишити.

Курка фарширована, у винно-медовому соусі Вино червоне сухе Заколоти дірочку зубочистками, або зашити. Крильця теж краще приколоти до тушки, інакше у процесі смаження вони починають відкопилюватися і швидко горять.

Ніжки між собою зв'язати фольгою, щоб також не розчепірилися і кінці не згоріли завчасно.

Покласти тушку у сковороду або форму, полити трохи маринадом і поставити у духовку на 1-1,5 години при 180 градусах, в залежності від курки.

Готовність перевірити, проткнувши тушку, якщо сік білий, значить готова.

Через 30 хвилин курочку дістати, полити маринадом і прибрати знову.

Потім маринадом поливати кожні 15-20 хвилин, доки він не закінчиться.

Курка фарширована, у винно-медовому соусі Мед

Зубочистки вийняти, нарізати і подати.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты без выпечки. Кухонные Принадлежности.

Рецепты потрясающих салатов: буряк салат рецепт. Салаты рецепты.

Рецепты приготовления в микроволновкеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Вкусные салаты рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Фасолевый соус, почти как майонез. Рыба с овощами, запеченная в майонезе.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter