Курка фарширована потрошками
- Курка (тушка)
- Печінка куряча 100 г
- Серце куряче 100 г
- Рис 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Майонез 70 г
- Гірчиця 70 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
- Приправа для птиці
Маринад для курки. Змішати майонез, гірчицю, олію, приправи, сіль. Можна додати мед і карі.
Натерти даною сумішшю попередньо вимиту і обсушену курячу тушку як зовні так і зсередини. Залишити на пару годин.
Нарізати моркву соломкою або натерти на крупній тертці. Трохи спасерувати, додати подрібнену цибулю. Обсмажити до рум'яного кольору.
Серця курячі відправити на розпечену сковороду. Через 5 хвилин додати нарізану печінку.
Відварити до напівготовності рис. Посолити.
Не гарячі: рис, овочі і потрошка - з'єднати.
Курочку начинити отриманою сумішшю і зашити.
Відправити у розігріту до 200°С духовку хвилин на 40, за цей час двічі полити курку утвореним жиром. Потім зменшити температуру до 155°С і тушкувати ще хвилин 30-40 (у цей період полити жиром ще раз).
Мясные блюда для фуршетаПроизводство мясной продукции. Мясные консервы
Блюда из рыбы рецепт. Блюда из филе рыбы рецепты приготовления.
Рецепты пасхиРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты
recepti.biz.ua Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты
Кулинарные блюда для худеющих - легкие блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina - оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Кулинарные рецепты от Tramontina: торт воздушный сникерс рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter