Курка фарширована потрошками

ДРУГІ СТРАВИ
958 Курка фарширована потрошками
Фото - Курка фарширована потрошками
інгредієнти:
  • Курка (тушка)
  • Печінка куряча 100 г
  • Серце куряче 100 г
  • Рис 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Майонез 70 г
  • Гірчиця 70 г
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець
  • Приправа для птиці

Курка фарширована потрошками інгредієнти Маринад для курки. Змішати майонез, гірчицю, олію, приправи, сіль. Можна додати мед і карі.

Курка фарширована потрошками Натерти даною сумішшю попередньо вимиту і обсушену курячу тушку як зовні так і зсередини. Залишити на пару годин.

фото Курка фарширована потрошками Нарізати моркву соломкою або натерти на крупній тертці. Трохи спасерувати, додати подрібнену цибулю. Обсмажити до рум'яного кольору.

Курка фарширована потрошками Курка Серця курячі відправити на розпечену сковороду. Через 5 хвилин додати нарізану печінку.

Курка фарширована потрошками Печінка куряча Відварити до напівготовності рис. Посолити.

Курка фарширована потрошками Серця курячі Не гарячі: рис, овочі і потрошка - з'єднати.

Курка фарширована потрошками Рис Курочку начинити отриманою сумішшю і зашити.

Курка фарширована потрошками Цибуля ріпчаста Відправити у розігріту до 200°С духовку хвилин на 40, за цей час двічі полити курку утвореним жиром. Потім зменшити температуру до 155°С і тушкувати ще хвилин 30-40 (у цей період полити жиром ще раз).

Курка фарширована потрошками Морква

Мясные блюда для фуршетаПроизводство мясной продукции. Мясные консервы

Блюда из рыбы рецепт. Блюда из филе рыбы рецепты приготовления.

Рецепты пасхиРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты

recepti.biz.ua Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты

Кулинарные блюда для худеющих - легкие блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные рецепты от Tramontina - оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты Приготовления.

Кулинарные рецепты от Tramontina: торт воздушный сникерс рецепт с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter