Курка фарширована "По-царськи"
- Курка 1.5 кг
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко 100 мл
- Масло вершкове 50 г
- Сир 20 г
- Кріп
- Сіль
- Вино червоне сухе
- Борошно 2 ст.л.
У курочки вирізати кістки, залишаючи м’ясо на шкірці. Крильця і ніжки не чіпати.
Збити яйця, молоко, борошно, додати нарізаний кріп, посолити. На сковороді розтопити вершкове масло, вилити омлет і швидко перемішати, доки масло не з'єднається із яєчною масою.
На готовий омлет натерти сир.
Згорнути омлет краями до середини.
Начинити курочку. Розріз потрібно зашити або скріпити зубочистками. Змастити майонезом або сметаною, підлити на деко трохи вина і поставити у духовку. Курочку можна посипати приправами. Запікати до красивої золотистої скоринки.
Рецепт торта из тыквыКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты с фотографиями: вторые блюда по домашнему.
Рецепты в еженедельный пост. Пост меню рецепты.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: легкие супы рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter