Курка, фарширована по-єврейськи

ДРУГІ СТРАВИ
920 Курка, фарширована по-єврейськи
Фото - Курка, фарширована по-єврейськи
інгредієнти:
  • Курка 2 кг
  • Горіхи волоські 0.7 скл.
  • Родзинки (без кісточок) 0.7 скл.
  • Чорнослив (без кісточок) 0.7 скл.
  • Яблуко (кисле) 2 шт.
  • Майонез 200 г
  • Спеції

Курка, фаршірованнаяпо-єврейському інгредієнти

Курку ретельно промити і обсушити рушником.

Яблуко нарізати кубиками.

Горіхи злегка подрібнити.

Родзинки залити окропом і залишити хвилин на 10, потім злити воду.

Чорнослив промити й нарізати кубиками.

Курка, фаршірованнаяпо-єврейськи Яблуко, чорнослив, родзинки та волоські горіхи ретельно перемішати.

фото Курка, фаршірованнаяпо-єврейськи Курку зсередини посолити і поперчити, трохи змастити майонезом.

На грудях зробити надрізи і вставити туди кінчики крил, як у кишеньку.

Курка, фаршірованнаяпо-єврейському Курка Змастити курочку зверху спеціями для курки.

 

У середину дуже щільно набити начинку і заколоти зубочистками, або зашити.

Курка, фаршірованнаяпо-єврейському Горіхи волоські Викласти курочку у досить глибоку сковороду, навколо розкласти нарізане шматочками яблуко.

Якщо залишилася начинка, можна її теж додати.

Курку змастити майонезом зверху трохи.

Курка, фаршірованнаяпо-єврейському Ізюм Зверху укутати все у два шари фольги і щільно притиснути.

Поставити у розігріту до 250 градусів духовку на 1,5-2 години.

Перевіряти готовність можна за допомогою ножа - якщо при проколі самого товстого місця піде червоний сік, значить курка ще не готова, якщо сік буде прозорий, значить все пропеклося.

Курка, фаршірованнаяпо-єврейському Чорнослив Коли курка буде готова, потрібно зняти фольгу і запікати курку ще 15 хвилин до рум'яної скоринки.

 

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы с грушей. Кексы в магазине Rozetka.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты блюд с ливером. Избавьтесь от варикоза навсегда.

www.recepti.biz.ua сайт кулинарной книги

Рецепт торта з чорносливомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

www.recepti.biz.uaРецепты и советы

recepti.biz.uaПроизводство майонеза, масла