Курка, фарширована по-єврейськи
- Курка 2 кг
- Горіхи волоські 0.7 скл.
- Родзинки (без кісточок) 0.7 скл.
- Чорнослив (без кісточок) 0.7 скл.
- Яблуко (кисле) 2 шт.
- Майонез 200 г
- Спеції
Курку ретельно промити і обсушити рушником.
Яблуко нарізати кубиками.
Горіхи злегка подрібнити.
Родзинки залити окропом і залишити хвилин на 10, потім злити воду.
Чорнослив промити й нарізати кубиками.
Яблуко, чорнослив, родзинки та волоські горіхи ретельно перемішати.
Курку зсередини посолити і поперчити, трохи змастити майонезом.
На грудях зробити надрізи і вставити туди кінчики крил, як у кишеньку.
Змастити курочку зверху спеціями для курки.
У середину дуже щільно набити начинку і заколоти зубочистками, або зашити.
Викласти курочку у досить глибоку сковороду, навколо розкласти нарізане шматочками яблуко.
Якщо залишилася начинка, можна її теж додати.
Курку змастити майонезом зверху трохи.
Зверху укутати все у два шари фольги і щільно притиснути.
Поставити у розігріту до 250 градусів духовку на 1,5-2 години.
Перевіряти готовність можна за допомогою ножа - якщо при проколі самого товстого місця піде червоний сік, значить курка ще не готова, якщо сік буде прозорий, значить все пропеклося.
Коли курка буде готова, потрібно зняти фольгу і запікати курку ще 15 хвилин до рум'яної скоринки.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы с грушей. Кексы в магазине Rozetka.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты блюд с ливером. Избавьтесь от варикоза навсегда.
www.recepti.biz.ua сайт кулинарной книги
Рецепт торта з чорносливомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.uaРецепты и советы
recepti.biz.uaПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter